Nokittavaksi - ruokaa linnuille

Tuotteet

Nokittavaksi-tuotteet on pakattu ruokkijaa ja talvilintuja varten. Valikoimastamme löydät puhdasta ja sopivaa syötävää kaikille linnuille. Lintujen nokan rakenne ja koko ratkaisevat sen, minkälaisia siemeniä ja ravintoa kukin lintulaji voi syödä. On lajeja, jotka eivät saa kuorellisia siemeniä nokallaan rikotuksi.

Kätevä pussikoko on eduksi, kun on automaatin täytön aika. Pussin kulmasta on helppo kaataa jäätyneimpäänkin automaattiin vain yhdellä kädellä kannatellen. Kauppakassin paino pysyy hallinnassa kuten myös kertakulu. On järkevää pitää ruokinta maltillisen kokoisena.

Talviset linnut tarvitsevat ennen kaikkea energiaa taistellessaan kylmyyttä vastaan. Lintu pystyy tuottamaan lämpöä jopa viisinkertaisesti värisyttämällä lihaksiaan. Jotta höyhenpallo pystyy hytisemään lämpimikseen on sen tankattava enemmän. Kymmengrammainen tiainen tarvitsee vararavintoa 13 % enemmän selvitäkseen seuraavan yön yli.  Eniten energiaa saa rasvasta. Hyvänä kakkosena on kuoreton auringonkukansiemen sekä maapähkinä.

Kestosuosikki eritoten lintumaailmassa on Nokittavaksi-Gourmet, johon olemme yhdistäneet kuoritun auringonkukansiemenen ja maapähkinämurut. Käytä sitä automaatissa, jossa on metalliverkko. Sen verran tiheäsilmäinen, että siemenet ja maapähkinä pysyvät paikoillaan mutta linnut voivat käydä nappaamassa omansa. Maahan pudonneille on omat ottajansa.

Hintavertailua kuorellisten ja kuorittujen siementen välillä tehtäessä ota huomioon, että kuorellisia siemeniä vaaditaan 2-3 kertainen määrä saman siemenmäärän saavuttamiseksi.

Nokittavaksi-tuotteet ovat seitsemän tuotteen perhe, joilla ruokinta on helppoa, siistiä ja monipuolista.

Mistä Nokittavaksi-tuotteita saa?

Nokittavaksi-linnunruokaa myydään päivittäistavarakaupoissa kautta Suomen. Tuotteesta ja myymälän koosta riippuen tuotteitamme on saatavana seuraavista paikoista:

  • Koko valikoima: lintustore.fi
  • K-ryhmän Citymarketit, K-supermarketit ja muut hyvin varustetut K-myymälät
  • Tokmannit, Tarjoustalot, Robinhoodit, Vapaa Valinnat, Maximakasiinit, Säästöpörssit
  • Halpa-Hallit
  • Suomen Tarjous -tavaratalo
  • Kauppahuone Pyrhönen
  • Kiva Kauppa

Nokittavaksi_tuotteet